12. jul, 2021

Ludwig, kort van geheugen, vol van politieke haat

“Of Heeren nog geloofwaardigheid heeft als burgemeester, moet ze voor zichzelf uitmaken. Maar ik hoor op straat dat de mensen het niet begrijpen. Ze is zelf in ziekteverlof gegaan, maar dan zou ze het nu volledig moeten uitzitten. Politiek is het nog onbegrijpelijker en een heel domme beslissing, want ze zou moeten wachten tot de rust terugkeert. Je kunt dingen verkeerd doen in de politiek, maar dan moet je dat toegeven. Het niet toegeven en erover liegen of het verzwijgen, is geen goede stap. Dat is compleet ongeloofwaardig natuurlijk.” Aan het woord is de heer Ludwig Vandenhove die in zijn tjevenhaat alle pedalen is kwijtgeraakt.

Voor de goede orde.
Knack uit 2011.
“Vandenhove werd afgevoerd naar de spoeddienst van het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden. Daar werd een alcoholpercentage van drie promille vastgesteld. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. Veiligheidshalve werd de burgemeester een nacht in het ziekenhuis gehouden, want zijn leverfunctie bleek zwaar verstoord. Dat gebeurt bij overmatig en regelmatig drankgebruik, klinkt het in het ziekenhuis. Vandenhove (52) kwam eerder al in opspraak na alcoholmisbruik. In 2007 pleegde hij vluchtmisdrijf na een ongeval. Hij kreeg toen een rijverbod van twee weken en een boete van 1100 euro.”

Gazet van Antwerpen op 13 juni 2007: “De feiten vonden plaats in de avond van 19 februari op de Tichelrij. Getuigen zagen rond 23.45 uur een zwarte auto zigzaggend over straat rijden, tegen twee geparkeerde auto’s botsen en doorrijden. De getuigen volgden de auto tot op het einde van de Tichelrij, noteerden de nummerplaat en brachten de politie van Sint-Truiden op de hoogte. Bleek dat het om de dienstwagen van de burgemeester ging. De beschadigde auto’s waren van inwoners uit Wellen en Sint- Truiden. Op 20 februari vertrok hij voor een trip naar Rome.”

Het Belang van Limburg op 28 juni 2007: “Eindelijk volgt er een veroordeling voor feiten waarvoor iedere normale burger zou veroordeeld worden. Voor een man die een voorbeeld zou moeten zijn als burgemeester is de straf zeer licht te noemen. Dezelfde dag was de dader van het vluchtmisdrijf gekend, waarom is niet onmiddellijk gecontroleerd of hij dronken was? Kan deze man nog burgemeester blijven na een veroordeling voor vluchtmisdrijf?”

Onbegrijpelijk dat een man met dergelijk curriculum vitae bovenstaande uitspraken doet. Ludwig is normaal gezien een behoorlijk verstandig man. Maar deze hetze ontketenen tegen Veerle Heeren, de haat in de straat aanzwengelen tot in de sterren, de mensen op het verkeerde been zetten heeft niks te maken met de flater die Veerle Heeren begaan heeft. Maar alles met de haat van Vandenhove, tegen de tsjeven, tegen de christendemocratie en tegen de baarlijke duivel in zijn bloeddoorlopen rode ogen: Veerle Heeren die hem uit de burgemeestersstoel lichtte en nadien het puin ruimde. Dit is persoonlijke wraak via een politiek van het allerlaagste niveau, een wijs man als Ludwig Vandenhove onwaardig!