1. aug, 2022

De heksenjacht stopt blijkbaar niet

Moest Veerle Heeren van de aardbodem verdwijnen?

Blijkbaar is het voor linkse journalisten, facebooktoogpraters en politici die de kleur van de liefde wel dragen maar nooit toepassen, broodnodig om te blijven natrappen.

Zij is prominent aanwezig gebleven, “te prominent”, vindt het orakel van Delphi dat Stas heet. “Alomtegenwoordig” imiteert Casagrandé hem in de Limburgse Volksgazet.

Ik concludeer hieruit dat Vooruit samen met Casagrande het volgende wilden:

  1. Veerle Heeren moest van de aardbodem verdwijnen.
  2. Veerle Heeren moest buiten de schorsing ook nog levenslang verbannen worden van Truiens grondgebied.
  3. Veerle Heeren mocht als verkozen gemeenteraadslid haar grondwettelijke rechten niet meer uitoefenen.
  4. Veerle Heeren moest zes maanden in quarantaine en mocht haar gezicht nergens meer tonen.
  5. Veerle Heeren moest ook verplicht wegblijven van de sociale media
  6. Veerle Heeren mocht geen enkele festiviteit meer bijwonen.
  7. Veerle Heeren had moeten getransporteerd worden naar Molokai vanwaar geen terugkeer meer mogelijk was. (Daar dacht ik plots aan nadat ik gisteren het graf van Pater Damiaan bezocht had)

Hoe groot kan de haat zijn tegen iemand die onbezonnen een domme fout maakte en geen misdaad, crimineel of strafbaar feit pleegde zoals sommigen blijven beweren. Dit is de kwalificatie voor jullie commentaren, Stas en Casagrande: HAAT. Haat is de inspiratiebron waarmee jullie Jan Modaal ertoe aanzetten dingen te schrijven die hij of zij nooit face-to-face durven te zeggen. Dat maakt dat sommige politieke personeelsleden van Vooruit, een partij waar ik (soms) veel sympathie voor voel, en één enkel personeelslid van een krant, een gazet die ik (soms) ook erg waardeer, behoren tot het verderfelijke soort van kleine mensjes die niet kunnen vergeten en vergeven, die geen pagina kunnen omdraaien, die geen sorry kunnen accepteren, die anderen blijven terroriseren en kleineren, die het verleden niet achter zich kunnen laten. Dom van mij! Wat zou je ook anders moeten verwachten met een politicus die constant in het verleden leeft en een journalist die hem, kritiekloos en klakkeloos, naholt angstvallig op zoek naar een primeur, wat het ook moge zijn! Aan wie iets aan scheelt als mens, scheelt ook iets als politicus, journalist, voetballer, pastoor en zelfs gepensioneerde.

Hiermee is de Truienaar niet gediend. Wel met een goed bestuur. Met de nodige gefundeerde kritiek, dat wel. Maar stop met tackelen met de voet VOORUIT, want daar krijg je … ROOD voor. Zelfs in het corrupte voetbal.